Bestel nu bakvormen voor muffins voor een scherpe prijs

Heb jij altijd gewild om een eigen muffin te maken? Zo ja, dan kun je ervan uitgaan dat je na het lezen van deze tekst gelijk aan de slag gaat met het voorbereiden van je eigen muffins. Eigen muffins maken lijkt moeilijk, maar het is echt gemakkelijk te maken. In een aantal stappen heb je zo je eigen muffins gemaakt. Muffins smaakt lekker als tussendoortje, maar is ook heel erg handig voor verjaarfeestjes. Na het lezen van deze tekst kun je je eigen muffins maken. Het mooiste wat ik van muffins vind, is dat je het zo leuk mogelijk kunt versieren als je wilt. Je kunt het zo mooi maken met hagelslag, chocolade, poedersuiker en nog veel meer. In de supermarkt kun je terecht voor zulke dingen.

Ingrediënten voor het maken van muffins

Het ingrediënt voor het maken van muffins ziet er als volgt uit:

  • 2 eieren
  • 300 gram bloem
  • Snuf zout
  • 120 gram suiker
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1 theelepel baking soda
  • 250 ml melk
  • 2 thee lepels vanille extract
  • 120 ml zonnebloemolie

De ingrediënten die je hierboven ziet, zijn compleet. Nu kun je beginnen met het bereiden van muffins. Doe de bloem, bakpoeder, suiker, baking soda en een snufje zout bij elkaar in de kom. Roer dit in de kom met een spatel. Pak een andere kom en doe daar melk, eieren, zonnebloemolie en vanille extract erin. Klop dit goed met een garde. Nu alles geroerd is, kun je dit samenvoegen in 1 kom. Roer dit in het geheel ook even goed, zodat het op beslag lijkt. Nu alles geroerd is, mag je de muffinsvormen pakken. Vul het muffinsvorm tot ongeveer een halve centimeter. (Dus tot de rand) tijdens het bereiden van het beslag, raad ik jou aan om de oven alvast op te warmen. De muffins mogen gebakken worden op 200 graden. Wacht 20 minuten af. Kijk na 20 minuten in de oven naar je zelfgemaakte muffins.

Muffinsvormen

Opzoek naar bakvormen voor muffins? Sola Fabriekswinkel verkoopt dit voor een scherpe prijs. Mis deze leuke actie niet!